Проращенные зерна, комплекс витаминов, 150г
Пророщені зерна бобових, комплекс витаминов, 150г
Час настав!
Джерело біологічно-активних речовин.
Пророщенные зерна бобовых - нут, маш, соя, чечевица
БРЕНД «ДОБРА їжа» - це не просто Суперфуд з елітних сортів злакових і бобових. А жива їжа для вражаючої енергії і ЗДОРОВОї СИСТЕМИ ХАРЧУВАННЯ - HEALTHY FOOD SYSTEM!
HEALTHY FOOD SYSTEM діє за принципом:
ДЕТОКС - клітковина і полісахариди, які очищають організм на клітинному рівні від шлаків, токсичних речовин, радіонуклідів, солей важких металів.
ХАРЧУВАННЯ клітин за рахунок готової збалансованої їжі для засвоєння, яка містить велику кількість поживних речовин: вітамінів, мікро- і макроелементів, амінокислот, антиоксидантів, ферментів, фітогормонів. До складу входить чотири види пророщених зерен бобових: НУТ · МАШ · СОЯ · СОЧЕВИЦЯ.
Пророщені зерна бобових - це джерело білка, фолієвої кислоти, антиоксидантів, вітамінів групи В, мінералів і клітковини - живий природний концентрат корисних речовин, який наділяє організм цілющою енергією:
При пророщуванні кількість і активність корисних компонентів бобових збільшується від 2 до 20 разів. У пророщених зернах виділяються ферменти, які розщеплюють складні сполуки, прискорюючи їх засвоєння. Поєднання пророщених зерен маша, нуту, сочевиці і сої допомагає досягти оптимального за змістом корисних речовин складу в кінцевому продукті.
Чому саме таке поєднання?!
СОЧЕВИЦЯ
Білок, що міститься в сочевиці, відмінно засвоюється організмом людини. Вона лідер серед всіх бобових культур за вмістом заліза. Також сочевиця багата на вітамін B1 і незамінними амінокислотами.
Магній зменшує артеріальний тиск і покращує потік крові, кисню і поживних речовин у всьому організмі. В цілому ж сочевиця дуже корисна при розладах травлення. Вона також нормалізує рівень цукру в крові, тому рекомендується діабетикам.
НУТ
Нут - джерело лецитину, рибофлавіну (вітаміну В2), тіаміну (вітаміну В1), нікотинової та пантотенової кислот, холіну. Нут також багатий білками і вуглеводами, як і всі бобові культури. У ньому містяться корисні для імунітету і крові мінерали - калій і магній.
Зміцнити кісткову тканину допоможуть кальцій і фосфор, яких в нуте безліч. А марганець в його складі буде стимулювати вироблення енергії організмом. Регулярне вживання нуту знижує рівень холестерину в організмі людини.
СОЯ
Соєві боби унікальні, тому що це джерело великої кількості генистеїна, потужного антиоксиданту, який володіє широкою біологічною дією, спрямованою проти старіння і раку.
Наприклад, генистеїн втручається в основні ракові процеси на кожному етапі. Він блокує фермент, який «включає» ракові гени, тим самим знищуючи рак на самому початку його розвитку.
Він пригнічує ангіогенез, ріст нових кровоносних судин, необхідних для харчування ракової пухлини. Він володіє і антігормональною дією, яка дає йому особливі переваги в боротьбі з раком. Тому краще, що ви можете зробити, щоб захистити свої клітини від старіння і пов'язаних з цим процесом захворювань - це наситити їх речовинами, які містяться в соєвих бобах.
МАШ
Дрібний горох маш (інакше - боби мунг) містить цінну клітковину, вітаміни групи В, мінеральні речовини, калій, кальцій, натрій, магній, залізо, фосфор. Маш чудово очищає кров, корисний для серцево-судинної системи. Він активізує роботу мозку, допомагає в лікуванні астми, алергії і артриту. Також маш сприяє нормалізації травлення завдяки високому вмісту клітковини і волокон. Вітаміни групи В забезпечують стабільність нервової системи, приплив енергії до м'язів, прекрасно впливають на гнучкість суглобів.
При пророщуванні маша всі корисні якості цього золотистого бобу не тільки зберігаються, а й примножуються. Пророщені зерна маша збагачують організм великою кількістю легкозасвоюваного білка (46-50%).
Є джерелом корисних амінокислот, складних вуглеводів, глюкози, жирів, вітамінів РР, А, С, Е, К, групи В (1,2,3,6,9). Кількість вітаміну С в порівнянні з насінням (6,3 мг) збільшується до 42,4 мг. Клітковина при пророщування зростає з 6,9% до 8,9%. Мінеральні сполуки представлені у вигляді фосфору, калію, заліза, міді, цинку, кальцію.
Пророщені зерна маша сприяють активації обмінних процесів, мають протимікробну дію, знімають нервову напругу, підвищують імунітет, є профілактикою вірусних захворювань.
Знижують рівень цукру, холестерину, канцерогенних накопичень, зменшують ризик виникнення атеросклерозу, інфаркту, інсульту, нормалізують тиск, є профілактикою ракових захворювань.
Клітковина в складі бобових допомагає травленню, сприяє очищенню кишечника і знижує апетит, допомагаючи худнути.
Велика кількість фолієвої кислоти може знизити рівень гомоцистеїну, високий рівень якого є одним з факторів виникнення захворювань серця і судин. Фолієва кислота корисна при вагітності для здоров'я та активного розвитку плода.
Антиоксидантні властивості речовин, що містяться в цих продуктах, прискорюють виведення токсинів і також покращують стан імунної системи, підвищуючи опірність організму інфекціям і сповільнюючи процеси старіння.
Висока концентрація вітамінів і мікроелементів в цілому позитивно впливає на здоров'я і самопочуття.
Пророщені зерна бобових рекомендується вживати:
-дорослим по одній столовій ложці
-дітям від 6 років - по одній чайній ложці раз на день.
Термін вживання 1 місяць. У подальшому термін споживання узгоджувати з лікарем.
Особливо важливо регулярно додавати пророщені зерна бобових у свій раціон харчування:
Пророщені зерна бобових – збалансована жива їжа. Це джерело біологічно активних речовин, вітамінів, амінокислот, мікроелементів і природних антиоксидантів. Сучасна формула продукту на основі пророщених зерен бобових містить велику кількість вітамінів групи В, мідь, магній, марганець, кальцій, натрій, фосфор, цинк, залізо.
Пророщені зерна бобових можна вживати дітям та дорослим. Вони надають бадьорості та сил, підвищують імунітет та сприяють розумовій діяльності.
Вітаміни групи B називають помічниками краси та молодості. Вони запускають процес регенерації та омолодження, стимулюють оновлення клітин, покращують стан шкіри, нігтів та волосся. Тож якщо займаєшся спортом - ця дієтична добавка саме для тебе.
Антисептичні властивості пророщених бобів протидіють вірусним захворюванням. Також вони знижують рівень холестерину, цукру в крові, покращують травлення, а отже, зменшують ризик виникнення атеросклерозу, інфаркту та інсульту.
Корисні властивості:
Склад: пророщені зерна нуту, машу, сої, сочевиці.
Харчова (поживна) цінність / 100 г: білки – 26,1 г; жири – 6,2 г; вуглеводи – 40,0 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 320 ккал / 1341 кДж
Ще більше варіантів:
Пророщені зерна, комплекс витаминов, 150г
Пророщені зерна, комплекс витаминов, 300г
Пророщені зерна в стіках, комплекс витаминов, 10шт
Источник биологически активных веществ. Пророщенные зерна бобовых - нут, маш, соя, чечевица БРЕНД «ДОБРАЯ ЕДА» – это не просто суперфуд из элитных сортов злаковых и бобовых. А живая пища для поразительной энергии и ЗДОРОВОЙ СИСТЕМЫ ПИТАНИЯ - HEALTHY FOOD SYSTEM!
HEALTHY FOOD SYSTEM действует по принципу:
ДЕТОКС – клетчатка и полисахариды, очищающие организм на клеточном уровне от шлаков, токсичных веществ, радионуклидов, солей тяжелых металлов.
ПИТАНИЕ клеток за счет готовой сбалансированной пищи для усвоения, содержащей большое количество питательных веществ: витаминов, микро- и макроэлементов, аминокислот, антиоксидантов, ферментов, фитогормонов. В состав входит четыре вида проращенных зерен бобовых: НУТ · МАШ · СОЯ · ЧЕЧЕВИЦА.
Проращенные зерна бобовых – это источник белка, фолиевой кислоты, антиоксидантов, витаминов группы В, минералов и клетчатки – живой природный концентрат полезных веществ, который наделяет организм целебной энергией:
При проращивании количество и активность полезных бобовых компонентов увеличивается от 2 до 20 раз. В проращенных зернах выделяются ферменты, расщепляющие сложные соединения, ускоряя их усвоение. Сочетание проращенных зерен маша, нута, чечевицы и сои помогает достичь оптимального по содержанию полезных веществ состава в конечном продукте.
Почему именно такое сочетание?!
ЧЕЧЕВИЦА
Содержащийся в чечевице белок отлично усваивается организмом человека. Она лидер среди всех бобовых культур по содержанию железа. Также чечевица богата витамином B1 и незаменимыми аминокислотами.
Магний уменьшает АД и улучшает поток крови, кислорода и питательных веществ во всем организме. В целом же чечевица очень полезна при расстройствах пищеварения. Она также нормализует уровень сахара в крови, потому рекомендуется диабетикам.
НУТ
Нут – источник лецитина, рибофлавина (витамина В2), тиамина (витамина В1), никотиновой и пантотеновой кислот, холина. Нут также богат белками и углеводами, как и все бобовые культуры. В нем содержатся полезные для иммунитета и крови минералы – калий и магний.
Укрепить костную ткань помогут кальций и фосфор, которых внуто множество. А марганец в его составе будет стимулировать выработку энергии организмом. Регулярное употребление нута снижает уровень холестерина в организме человека.
СОЯ
Соевые бобы уникальны, потому что это источник большого количества генистеина, мощного антиоксиданта, обладающего широким биологическим действием, направленным против старения и рака.
К примеру, генистеин вмешивается в основные раковые процессы на каждом этапе. Он блокирует фермент, «включающий» раковые гены, тем самым уничтожая рак в самом начале его развития.
Он угнетает ангиогенез, рост новых кровеносных сосудов, необходимых для питания раковой опухоли. Он обладает и антигормональным действием, дающим ему особые преимущества в борьбе с раком. Поэтому лучшее, что вы можете сделать, чтобы защитить свои клетки от старения и связанных с этим процессом заболеваний – это насытить их веществами, содержащимися в соевых бобах.
МАШ
Мелкий горох маш (иначе – бобы мунг) содержит ценную клетчатку, витамины группы В, минеральные вещества, калий, кальций, натрий, магний, железо, фосфор. Маш отлично очищает кровь, полезен для сердечно-сосудистой системы. Он активизирует работу мозга, помогает в лечении астмы, аллергии и артрита. Также маш способствует нормализации пищеварения благодаря высокому содержанию клетчатки и волокон. Витамины группы В обеспечивают стабильность нервной системы, приток энергии к мышцам, прекрасно влияют на гибкость суставов.
При проращивании маша все полезные качества этого золотистого боба не только сохраняются, но и умножаются. Пророщенные зерна маша обогащают организм большим количеством легкоусвояемого белка (46-50%).
Является источником полезных аминокислот, сложных углеводов, глюкозы, жиров, витаминов РР, А, С, Е, К, группы В (1,2,3,6,9). Количество витамина С по сравнению с семенами (6,3 мг) увеличивается до 42,4 мг. Клетчатка при проращивании растет с 6,9% до 8,9%. Минеральные соединения представлены в виде фосфора, калия, железа, меди, цинка, кальция.
Пророщенные зерна маша способствуют активации обменных процессов, обладают противомикробным действием, снимают нервное напряжение, повышают иммунитет, являются профилактикой вирусных заболеваний.
Снижают уровень сахара, холестерина, канцерогенных накоплений, уменьшают риск возникновения атеросклероза, инфаркта, инсульта, нормализуют давление, являются профилактикой раковых заболеваний.
Клетчатка в составе бобовых помогает пищеварению, способствует очищению кишечника и снижает аппетит, помогая худеть.
Антиоксидантные свойства содержащихся в этих продуктах веществ ускоряют выведение токсинов и также улучшают состояние иммунной системы, повышая сопротивляемость организма инфекциям и замедляя процессы старения.
Высокая концентрация витаминов и микроэлементов в целом оказывает положительное влияние на здоровье и самочувствие.
Пророщенные зерна бобовых рекомендуется употреблять:
-взрослым по одной столовой ложке
-детям от 6 лет – по одной чайной ложке раз в день.
Срок употребления 1 месяц. В дальнейшем срок потребления согласовывать с лечащим врачом.
Особенно важно регулярно добавлять проращенные зерна бобовых в свой рацион питания:
Большое количество фолиевой кислоты может снизить уровень гомоцистеина, высокий уровень которого является одним из факторов появления заболеваний сердца и сосудов. Фолиевая кислота полезна при беременности для здоровья и активного развития плода.
Пророщенные зерна бобовых – сбалансированная живая пища. Это источник биологически активных веществ, витаминов, аминокислот, микроэлементов и природных антиоксидантов.
Современная формула продукта на основе проращенных бобовых зерен содержит большое количество витаминов группы В, медь, магний, марганец, кальций, натрий, фосфор, цинк, железо.
Пророщенные зерна бобовых можно употреблять детям и взрослым. Они придают бодрости и сил, повышают иммунитет и способствуют умственной деятельности.
Витамины группы B называют помощниками красоты и молодости. Они запускают процесс регенерации и омоложения, стимулируют обновление клеток, улучшают состояние кожи, ногтей и волос. Так что если занимаешься спортом – эта диетическая добавка именно для тебя.
Антисептические свойства пророщенных бобов противодействуют вирусным заболеваниям. Также они снижают уровень холестерина, сахара в крови, улучшают пищеварение, а следовательно, уменьшают риск возникновения атеросклероза, инфаркта и инсульта.
Полезные свойства:
Состав: пророщенные зерна нута, маша, сои, чечевицы.
Пищевая (питательная) ценность / 100 г: белки – 26,1 г; жиры – 6,2 г; углеводы – 40,0 г.
Энергетическая ценность (калорийность) 100 г: 320 ккал / 1341 кДж
Данный товар доступен для заказа во многих странах - Украина, Молдавия, страны Европейского союза, Болгария, Польша, Румыния, Франция, Германия, Греция, Кипр, Словакия, , Хорватия, Словения, Черногория, Испания, Австрия, Бельгия, Великобритания, Венгрия, Греция, Дания, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Мальта, Нидерланды, Португалия, Финляндия, Швеция и Эстония
Производитель: Choice phyto
Страна производитель: Украина
Объём: 150г
Тип: Суперфуд
Форма выпуска: порошок
Купить Проращенные зерна бобовых, комплекс витаминов, 150г Добра Їжа
Source of biologically active substances.
Sprouted legumes - chickpeas, mung beans, soybeans, lentils
BRAND "GOOD food" is not just a Superfood made of elite varieties of cereals and legumes. And living food for impressive energy and a HEALTHY FOOD SYSTEM - HEALTHY FOOD SYSTEM!
HEALTHY FOOD SYSTEM operates according to the principle of:
DETOX - fiber and polysaccharides that cleanse the body at the cellular level of impurities, toxic substances, radionuclides, heavy metal salts.
NUTRITION of cells due to ready-made balanced food for assimilation, which contains a large number of nutrients: vitamins, micro- and macroelements, amino acids, antioxidants, enzymes, phytohormones. The composition includes four types of sprouted leguminous grains: chickpeas, mung beans, soybeans, lentils.
Sprouted legumes are a source of protein, folic acid, antioxidants, B vitamins, minerals and fiber - a living natural concentrate of useful substances that provides the body with healing energy:
strengthens immunity stimulates cell renewal neutralizes the action of free radicals accelerates metabolic processes improves digestion lowers cholesterol promotes cleansing from impurities and toxins activates mental activity helps to strengthen the heart muscle and blood vessels.
During germination, the number and activity of useful components of legumes increases from 2 to 20 times. Enzymes are released in sprouted grains that break down complex compounds, accelerating their assimilation. The combination of germinated mung beans, chickpeas, lentils and soybeans helps to achieve the optimal composition of useful substances in the final product.
Why exactly this combination?!
LENTIL
The protein contained in lentils is perfectly absorbed by the human body. It is the leader among all legumes in terms of iron content. Lentils are also rich in vitamin B1 and essential amino acids.
Magnesium reduces blood pressure and improves the flow of blood, oxygen and nutrients throughout the body. In general, lentils are very useful for digestive disorders. It also normalizes the level of sugar in the blood, so it is recommended for diabetics.
NUT
Chickpeas are a source of lecithin, riboflavin (vitamin B2), thiamine (vitamin B1), nicotinic and pantothenic acids, and choline. Chickpeas are also rich in proteins and carbohydrates, like all legumes. It contains minerals useful for immunity and blood - potassium and magnesium.
Calcium and phosphorus, which are abundant in chickpeas, will help strengthen bone tissue. And the manganese in its composition will stimulate the body's energy production. Regular consumption of chickpeas lowers the level of cholesterol in the human body.
SOY
Soybeans are unique because they are a source of large amounts of genistein, a powerful antioxidant that has broad biological effects aimed at fighting aging and cancer.
For example, genistein intervenes in the main cancer processes at every stage. It blocks an enzyme that "turns on" cancer genes, thereby killing cancer at the very beginning of its development.
It suppresses angiogenesis, the growth of new blood vessels necessary for the nutrition of a cancer tumor. It also has an antihormonal effect, which gives it special advantages in the fight against cancer. Therefore, the best thing you can do to protect your cells from aging and related diseases is to saturate them with the substances contained in soybeans.
MASH
Small mush (otherwise known as mung beans) contain valuable fiber, B vitamins, minerals, potassium, calcium, sodium, magnesium, iron, phosphorus. Masha perfectly cleans the blood, is useful for the cardiovascular system. It activates the brain, helps in the treatment of asthma, allergies and arthritis. Also, mung bean helps to normalize digestion due to the high content of fiber and fibers. Vitamins of group B ensure the stability of the nervous system, the flow of energy to the muscles, and have a great effect on the flexibility of the joints.
When sprouting mung beans, all the beneficial qualities of this golden bean are not only preserved, but also multiplied. Sprouted mung beans enrich the body with a large amount of easily digestible protein (46-50%).
It is a source of useful amino acids, complex carbohydrates, glucose, fats, vitamins PP, A, C, E, K, group B (1,2,3,6,9). The amount of vitamin C compared to seeds (6.3 mg) increases to 42.4 mg. Fiber during germination increases from 6.9% to 8.9%. Mineral compounds are presented in the form of phosphorus, potassium, iron, copper, zinc, calcium.
Sprouted mung beans promote the activation of metabolic processes, have an antimicrobial effect, relieve nervous tension, increase immunity, and prevent viral diseases. They lower the level of sugar, cholesterol, and carcinogenic deposits, reduce the risk of atherosclerosis, heart attack, and stroke, normalize blood pressure, and prevent cancer.
The fiber in legumes helps digestion, helps cleanse the intestines and reduces appetite, helping to lose weight.
A large amount of folic acid can reduce the level of homocysteine, a high level of which is one of the factors in the occurrence of diseases of the heart and blood vessels. Folic acid is useful during pregnancy for the health and active development of the fetus.
The antioxidant properties of substances contained in these products accelerate the elimination of toxins and also improve the condition of the immune system, increasing the body's resistance to infections and slowing down the aging process.
A high concentration of vitamins and microelements generally has a positive effect on health and well-being.
It is recommended to use sprouted legume grains:
- one tablespoon for adults
- children from 6 years old - one teaspoon once a day.
The term of use is 1 month. In the future, the period of consumption should be agreed with the doctor.
It is especially important to regularly add sprouted legumes to your diet:
athletes
to vegans
vegetarians
to everyone who wants to lose weight
men and women for intimate health
to everyone who works hard both mentally and physically
people with reduced immunity
pregnant women
people with diabetes (legumes have a low glycemic index) and with cardiovascular diseases
Sprouted leguminous grains are a balanced living food. It is a source of biologically active substances, vitamins, amino acids, trace elements and natural antioxidants. The modern formula of the product based on sprouted leguminous grains contains a large amount of B vitamins, copper, magnesium, manganese, calcium, sodium, phosphorus, zinc, iron.
Sprouted leguminous grains can be consumed by children and adults. They provide vigor and strength, increase immunity and promote mental activity.
Vitamins of group B are called helpers of beauty and youth. They start the process of regeneration and rejuvenation, stimulate cell renewal, improve the condition of the skin, nails and hair. So if you play sports, this dietary supplement is just for you.
Antiseptic properties of sprouted beans counteract viral diseases. They also reduce the level of cholesterol and blood sugar, improve digestion, and therefore reduce the risk of atherosclerosis, heart attack and stroke.
Useful properties:
Ingredients: sprouted chickpeas, mung beans, soybeans, lentils.
Food (nutritional) value / 100 g: proteins - 26.1 g; fats - 6.2 g; carbohydrates - 40.0 g.
Energy value (calorie) 100 g: 320 kcal / 1341 kJ